ZEISS VISION CENTER Asse

“Waarom zijn we Eye Care Ambassador geworden?”

  In 1992 startte Ingrid Annys een optiekzaak in Asse. Met het aansluiten van echtgenoot Kris werd het een familiezaak en met zoon Ramses staat vandaag ook de volgende generatie klaar. In 2019 werd de zaak een ZEISS VISION CENTER. Je kan er rekenen op professionele oogzorg en zicht oplossingen. Sindsdien steunen ze ook Light for the World als Eye Care Ambassador. Bekijk hier het interview van vader Kris en zoon Ramses:

  Grote liefhebbers van Afrika, voelden Kris en Ramses tijdens hun reizen naar het continent de noodzaak naar betere gezondheidszorg, en vooral de noodzaak naar betere oogzorg. “Beter zien geeft sowieso een beter leven. En vooral in Afrika. De holistische en duurzame aanpak rond oogzorg die Light for the World daarin heeft, dragen wij zelf ook heel erg in ons hart.”

  In België is kwalitatieve oogzorg een recht. In Sub-Sahara-Afrika hebben vele kinderen en volwassenen geen toegang tot oogzorg. “Als Eye Care Ambassadors bestrijden we dit onrecht”.

  “In eerste instantie bieden we financiële steun aan onze collega’s in de oogzorg in het nieuwe oogziekenhuis Mulami Muimpe in Kananga in Congo” vertelt Ramses.

  “Daarnaast sensibiliseren we ook onze klanten dankzij een oogzorg-promotiepakket van Light for the World. En tot slot hebben we hier vooraan in de winkel, aan de straatkant, een grote LED-wand met een heel mooie banner. Op deze banner staat een QR-code zodat voorbijgangers en klanten een donatie kunnen doen aan de NGO. Onze intentie is duidelijk: spread the word!

  “Op deze manier kunnen we maatschappelijk verantwoord ondernemen met ons bedrijf en onze solidariteit tonen voor een regio die ons nauw aan het hart ligt.” besluit Kris.

  Heel erg bedankt aan ZEISS VISION CENTER Annys Asse voor hun enthousiasme en toegewijde inzet!

  Wil jij ook de strijd aangaan tegen blindheid in Sub-Sahara-Afrika? Word Eye Care Ambassador !