Deltalight

Delta Light: hun steun werpt licht op onze projecten

    Hartelijk dank aan Delta Light, ontwikkelaar van verlichtingsoplossingen voor architectuur. Eerder dit jaar schonk het Belgische bedrijf 10.000 euro aan Light for the World België om de strijd tegen vermijdbare blindheid in Congo, Rwanda en Tanzania te ondersteunen: 

    “Licht, of het nu natuurlijk of kunstmatig is, zorgt voor comfort. Een gevoel van gemak voor het oog en voor jou. Visueel comfort staat centraal in alles wat we doen. Daarom geloven wij bij Deltalight dat optimaal zicht noodzakelijk is voor ieders welzijn. Light for the World ’s aanpak draait om het herstellen van het zicht, dus de keuze om deze ngo te steunen was een logisch gevolg van onze eigen overtuigingen. 

    Als wereldwijd duurzaam bedrijf werken we bovendien elke dag aan de ontwikkeling van een cultuur van duurzaamheid en gelijkheid die rekening houdt met de behoeften van de huidige en toekomstige generaties. Daarbij leggen we bewust de nadruk op ethische praktijken en sociale verantwoordelijkheid. Uiteindelijk willen we dat iedereen bij Deltalight zich gesterkt voelt en deze waarden sluiten naadloos aan bij waar Light for the World voor staat: het verbeteren van gezondheidssystemen, het mogelijk maken van onderwijs voor iedereen en het versterken van de stem van mensen met een beperking op de werkplek en daarbuiten. 

    Door deze samenwerking willen we de waarden onderstrepen die we beiden delen, waarden die we met veel vertrouwen en toewijding uitdragen, nu en in de toekomst.” 

    Wil jij met jouw bedrijf een eigen bijdrage doen? Word Eye Care Ambassador en open mee ogen! Meer info hier.