Sport for Light

Sport for Light

Sport for Light

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zijn alle sportieve evenementen uitgesteld. Van zodra de nieuwe data bekend zijn van de 10 Miles en de 20 km door Brussel delen we die met jou. Beide loopwedstrijden gaan wellicht in het najaar door. We houden je op de hoogte via onze Facebookpagina en op de website. Veel goede moed en blijf bewegen!

 

We helpen je graag bij het volhouden van je goede voornemens voor 2020. Blijven bewegen, blijven lopen en ondertussen een goed doel steunen? Dat kan met SPORT FOR LIGHT, een initiatief van Licht voor de Wereld om geëngageerde sportievelingen te verenigen.

Neem dit voorjaar deel aan enkele loopklassiekers: de 10 Miles in Antwerpen op 26 april en/of de 20 km door Brussel op 31 mei. Twee sfeervolle loopwedstrijden met een schitterend parcours en enthousiast publiek onderweg. Toch liever een kortere afstand? Loop dan samen met onze directeur Isabelle Verhaegen de 6 km mee tijdens de ‘short run’ van de 10 Miles. Evenveel plezier verzekerd!

Je inschrijven voor deze loopwedstrijden via Licht voor de Wereld heeft verschillende voordelen. Wij zorgen voor de logistieke ondersteuning en jij kan echt een verschil maken in de strijd tegen vermijdbare blindheid in Afrika. Schrijf je in, zet een sponsoractie op en moedig je vrienden en familie aan om jouw actie te ondersteunen. Elke bijdrage telt.

We hebben alle praktische informatie hier verzameld en hopen op jouw aanwezigheid en actie te mogen rekenen dit voorjaar. Nodig zeker ook bevriende lopers met een warm hart uit! Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar lien.grimonprez@lightfortheworld.be of bel even op 02 412 08 03.