fbpx
 

Zeiss Vision Center – Annys Asse opent ogen

Optic Center Zeiss Asse Annys

Zeiss Vision Center – Annys Asse opent ogen

ZEISS Vision Center – Annys Asse ontving van Licht voor de Wereld het label ‘Opticien voor de Wereld’.

In 1992 opende Optiek Annys zijn deuren in Asse. De zaak levert maatwerk,  kwaliteit en service is er een evidentie, en de klantbeleving van oogzorg is prioriteit. Met de opening van het eerste ZEISS Vision Center in België dit jaar, benadrukten de zaakvoerders Ingrid Annys en Kris Vander Elst opnieuw dat ze “willen meewerken aan een wereld waar iedereen altijd en overal een heldere perceptie heeft”. Daarom staan ze ook volledig achter de missie en visie van Licht voor de Wereld om blindheid te bestrijden in Afrika:

“Ogen zijn voor de mens een heel dierbaar bezit en het zicht is een van onze belangrijkste zintuigen. We steunen Licht voor de Wereld omdat goed zien een basisrecht is. Als ‘Opticien voor de Wereld’ willen wij ons steentje bijdragen voor een betere oogzorg in Afrika.”

Over het label ‘Opticien voor de Wereld’

Opticiens willen het zicht van hun klanten optimaliseren en beschermen. Ze geven hen de beste zorg voor een optimale gezondheid van de ogen.  Het label ‘Opticien voor de Wereld’ geeft hen de kans om hetzelfde te doen voor duizenden slechtziende en blinde kinderen in Congo, Rwanda en Tanzania.

Om het label ‘Opticien voor de Wereld’ te behalen, engageert de optiekzaak zich om Licht voor de Wereld financieel te ondersteunen. Deze bijdrage laat een lokale oogarts in een van onze projecten toe om twee kindercataractoperaties uit te voeren. De opticiens informeren ook hun cliënteel over de wereldwijde ongelijkheid op het vlak van oogzorg en de relatief eenvoudige oplossing die Licht voor de Wereld aanreikt.