fbpx
 

VACATURE

VACATURE

Enthousiaste vrijwilliger voor bedankingstelefoons

 
Neem jij liever de telefoon dan iemand te mailen? Wil je je inzetten voor een goed doel en jouw steentje bijdragen aan onze strijd tegen vermijdbare blindheid in Afrika? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat doet Licht voor de Wereld?

Licht voor de Wereld is een Belgische erkende ngo die al meer dan 20 jaar strijdt tegen vermijdbare blindheid en voor de integratie van mensen met een visuele beperking in Afrika. We zorgen voor toegankelijke oogzorg en inclusief onderwijs in Congo, Rwanda en Tanzania.

Wie zoeken we?

  • Je telefoneert graag en vlot.
  • Je bent Nederlandstalig en hebt een basiskennis Frans. Duits is een grote meerwaarde.
  • Je bent een geëngageerd, sociaal en empathisch persoon die zijn/haar steentje wilt bijdragen aan een betere wereld.
  • Je houdt graag informatie overzichtelijk bij en leren werken met een database schrikt je niet af.
  • Je kan je wekelijks enkele uren vrijmaken voor vrijwilligerswerk.

 
Wat worden jouw taken?

Bij Licht voor de Wereld vinden we het ontzettend belangrijk om onze sympathisanten en schenkers regelmatig te bedanken. Je bent deel van ons team en belt onze schenkers om hen te bedanken voor hun steun. Je vult daarbij meteen onze database (Salesforce) aan met extra informatie die je tijdens het telefoongesprek vergaart.

Wat bieden we jou?

We zijn een leuk team dat jou met raad en daad bijstaat. Samen bedanken we zo onze trouwe schenkers met een leuk persoonlijk telefoongesprek. Uiteraard bekijken we samen hoe vaak en wanneer je je kan vrijmaken.

Zin om aan de slag te gaan?

Mail of bel onze collega Britt De Paepe via info@lightfortheworld.be of 02 415 97 05. Aarzel ook niet om ons vrijblijvend te contacteren als je nog verdere vragen hebt over deze vacature. We nodigen je dan heel graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Tot binnenkort!

Tags: