Optiek Lemmer schenkt 1 € per verkochte bril

Optiek Lemmer schenkt 1 € per verkochte bril

Oogzorg is niet overal een basisrecht. Dat beseffen, Eline en Christian Lemmer, de zaakvoerders van optiek Lemmer in Hasselt heel goed. Als partner van Licht voor de Wereld willen ze een verschil maken in het leven van kinderen met visuele problemen in Afrika. Daarom schenken ze vanaf nu één euro per verkocht bril om samen te strijden tegen vermijdbare kinderblindheid.

“Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten met een klare kijk weer naar buiten stappen. Vooral als we kinderen kunnen helpen, beseffen we opnieuw waarom we voor het beroep ‘opticien’ kozen. Het werk van Licht voor de Wereld past volledig binnen onze filosofie. Ook in Afrika moeten kinderen met oogproblemen op tijd opgespoord en behandeld worden. Want elk kind heeft het recht om de toekomst met een klare kijk tegemoet te gaan,” legt het koppel uit.

Vanaf 2018 kunnen we optiek Lemmer bovendien ook tot één van ‘Opticiens voor de Wereld’ rekenen. Hierbij schenkt de optiekzaak ons op jaarlijkse basis financiële steun en sensibiliseert ze haar klanten over het gebrek aan oogzorg in Afrika. Een schitterend partnerschap dat een grote impact zal maken op het leven van erg kwetsbare kinderen.

www.optieklemmer.be