fbpx
 

“Dragen met plezier ons steentje bij”

Optiek Putter

“Dragen met plezier ons steentje bij”

Optiek De Putter uit Aarschot is één van onze nieuwe ‘Opticiens voor de Wereld’. Zaakvoerder Paul De Putter is fier op zijn zaak: “Optiek De Putter is sinds 1952 een gevestigde waarde in Aarschot Centrum. Als gediplomeerd opticien-optometrist verwennen wij onze klanten al meer dan 60 jaar met op maat gemaakt oogadvies.”

De optiekzaak steunt Licht voor de Wereld met veel overtuiging: “Omdat wij weten hoe belangrijk goed zien is voor ieder van ons, dragen wij met plezier ons steentje bij aan het project van Licht voor de Wereld. Zij brengen kwaliteitsvolle oogzorg tot bij de allerarmsten in Afrika en dat kunnen wij alleen maar toejuichen.”

Over het label ‘Opticien voor de Wereld’

Opticiens willen het zicht van hun klanten optimaliseren en beschermen. Ze geven hen de beste zorg voor een optimale gezondheid van de ogen.  Het label ‘Opticien voor de Wereld’ geeft hen de kans om hetzelfde te doen voor duizenden slechtziende en blinde kinderen in Congo, Rwanda en Tanzania.

Om het label ‘Opticien voor de Wereld’ te behalen, engageert de optiekzaak zich om Licht voor de Wereld financieel te ondersteunen. Deze bijdrage laat een lokale oogarts in een van onze projecten toe om twee kindercataractoperaties uit te voeren en het nodige medische materiaal aan te kopen. De opticiens informeren ook hun cliënteel over de wereldwijde ongelijkheid op het vlak van oogzorg en de relatief eenvoudige oplossing die Licht voor de Wereld aanreikt.