Optiek Vererfven

“We willen meehelpen aan een betere toekomst!”

  Optiek Vererfven is ‘Opticien voor de Wereld’. De optiekzaak uit Waregem ontvangt het label van Licht voor de Wereld. Hélène nam drie jaar geleden de optiekzaak van Jan Vererfven over. Met haar gediplomeerd team garandeert ze steeds eerlijk en professioneel advies op maat. Zowel oud als jong kan bij Optiek Vererfven terecht.

  Na enkele jaren vond Hélène het tijd zich ook te engageren voor Licht voor de Wereld. Graag helpt de optiekzaak mee aan een betere toekomst, en dat niet enkel in Waregem en omstreken.

  (lees verder onder de foto)

  Foto van de optiekwinkelFoto door het team van Optiek Vererfven.

  Over het label ‘Opticien voor de Wereld’

  Opticiens willen het zicht van hun klanten optimaliseren en beschermen. Ze geven hen de beste zorg voor een optimale gezondheid van de ogen.  Het label ‘Opticien voor de Wereld’ geeft hen de kans om hetzelfde te doen voor duizenden slechtziende en blinde kinderen in Congo, Rwanda en Tanzania.

  Om het label ‘Opticien voor de Wereld’ te behalen, engageert de optiekzaak zich om Licht voor de Wereld financieel te ondersteunen. Hun jaarlijkse bijdrage laat een lokale oogarts in een van onze projecten toe om elk jaar twee kindercataractoperaties uit te voeren en het nodige medische materiaal aan te kopen. De opticiens informeren ook hun cliënteel over de wereldwijde ongelijkheid op het vlak van oogzorg en de relatief eenvoudige oplossing die Licht voor de Wereld aanreikt.

  Hier vind je nog meer informatie over al onze Opticiens voor de Wereld.