fbpx
 

“Blij om bijdrage te kunnen leveren”

“Blij om bijdrage te kunnen leveren”

Optiek Van den Camp is ‘Opticien voor de Wereld’. De optiekzaak uit Melsele ontvangt het label van Licht voor de Wereld.

 Zaakvoerder Gino Van den Camp is gepassioneerd bezig om elke klant zo goed mogelijk te laten zien. Hij is blij dat hij zijn steentje kan bijdragen aan Licht voor de Wereld:

 Al meer dan 30 jaar verdiep ik mij in de werking van onze ogen en nog steeds kan ik mij verbazen over de complexiteit van ons visueel systeem en de grote impact die goed zien kan hebben op iemand zijn hele leven. Samen met klanten zoeken naar de ideale oplossing om zo goed mogelijk te zien geeft enorm veel voldoening.

 Ik ben dan ook blij om als Opticien voor de Wereld nu ook een bijdrage te kunnen leveren aan dit fantastisch project en hiermee mijn streven naar ‘iedereen zo goed mogelijk laten zien kan uitbreiden naar de mensen in Afrika die geen toegang hebben tot goede oogzorg.

 Lees verder onder de foto.

Gebouw Optiek Van Den Camp

Over het label ‘Opticien voor de Wereld’

Opticiens willen het zicht van hun klanten optimaliseren en beschermen. Ze geven hen de beste zorg voor een optimale gezondheid van de ogen.  Het label ‘Opticien voor de Wereld’ geeft hen de kans om hetzelfde te doen voor duizenden slechtziende en blinde kinderen in Congo, Rwanda en Tanzania.

Om het label ‘Opticien voor de Wereld’ te behalen, engageert de optiekzaak zich om Licht voor de Wereld financieel te ondersteunen. Deze bijdrage laat een lokale oogarts in een van onze projecten toe om twee kindercataractoperaties uit te voeren en het nodige medische materiaal aan te kopen. De opticiens informeren ook hun cliënteel over de wereldwijde ongelijkheid op het vlak van oogzorg en de relatief eenvoudige oplossing die Licht voor de Wereld aanreikt.