fbpx
 

Het engagement van Optiek Van Pottelbergh

Optiek Van Pottelbergh

Het engagement van Optiek Van Pottelbergh

Optiek Van Pottelbergh uit Haaltert was één van de eerste optiekzaken die het label ‘Opticien voor de Wereld’ ontving.

Zaakvoerder Wim Van Potterbergh en familie optimaliseren en beschermen al vele jaren het zicht van zijn klanten. Vanaf nu doet hij hetzelfde voor duizenden kinderen in Afrika.

Van Pottelberg levert niet enkel financiële steun aan Licht voor de Wereld maar informeert ook de klanten over de grote ongelijkheid op het vlak van oogzorg. Bedankt voor het engagement en de steun!

Over het label ‘Opticien voor de Wereld’

 
Opticiens willen het zicht van hun klanten optimaliseren en beschermen. Ze geven hen de beste zorg voor een optimale gezondheid van de ogen. Het label ‘Opticien voor de Wereld’ geeft hen de kans om hetzelfde te doen voor duizenden slechtziende en blinde kinderen in Congo, Rwanda en Tanzania.

Om het label te behalen, gaat een optiekzaak het engagement aan om Licht voor de Wereld op jaarlijkse basis financieel te ondersteunen. Dankzij de bijdrage kan een oogarts in één van onze projecten twee kindercataractoperaties uitvoeren en het nodige medische materiaal aankopen. Daarnaast vervult de optiekzaak ook een sensibiliseringtaak door klanten te informeren over de grote ongelijkheid op vlak van oogzorg.

Meer info over ‘Opticiens voor de Wereld’