fbpx
 

Optiek Staeren steunt Licht voor de Wereld

Optiek Raquel Staeren

Optiek Staeren steunt Licht voor de Wereld

Optiek Raquel Staeren is ‘Opticien voor de Wereld’. De optiekzaak uit Kinrooi ontvangt het label van Licht voor de Wereld. Zaakvoerster Raquel startte haar zaak in 2001. Ze maakt graag met kwaliteitsvolle service het verschil voor haar klanten. Met haar engagement voor Licht voor de Wereld wil zij ook het verschil maken voor kinderen met een visuele beperking in Afrika.

(Lees verder onder de foto)

Over het label ‘Opticien voor de Wereld’

Opticiens willen het zicht van hun klanten optimaliseren en beschermen. Ze geven hen de beste zorg voor een optimale gezondheid van de ogen.  Het label ‘Opticien voor de Wereld’ geeft hen de kans om hetzelfde te doen voor duizenden slechtziende en blinde kinderen in Congo, Rwanda en Tanzania.

Om het label ‘Opticien voor de Wereld’ te behalen, engageert de optiekzaak zich om Licht voor de Wereld financieel te ondersteunen. Hun jaarlijkse bijdrage laat een lokale oogarts in een van onze projecten toe om elk jaar twee kindercataractoperaties uit te voeren en het nodige medische materiaal aan te kopen. De opticiens informeren ook hun cliënteel over de wereldwijde ongelijkheid op het vlak van oogzorg en de relatief eenvoudige oplossing die Licht voor de Wereld aanreikt.

 

Hier vind je nog meer informatie over al onze Opticiens voor de Wereld.