fbpx
 

Optiek Lammerant uit Deinze opent kinderogen

Optiek Lammerant

Optiek Lammerant uit Deinze opent kinderogen

Optiek Lammerant uit Deinze wil zich graag engageren als Opticien voor de Wereld. “We willen ons steentje bijdragen om te zorgen dat iedereen toegang heeft tot kwaliteitsvolle oogzorg. Alle mensen hebben recht op een goed zicht. Samen kunnen we kinderogen openen!”, aldus zaakvoerder Lieven De Clercq.

Over het label ‘Opticien voor de Wereld’

Opticiens willen het zicht van hun klanten optimaliseren en beschermen. Ze geven hen de beste zorg voor een optimale gezondheid van de ogen. Het label ‘Opticien voor de Wereld’ geeft hen de kans om hetzelfde te doen voor duizenden slechtziende en blinde kinderen in Congo, Rwanda en Tanzania.
Om het label te behalen, gaat een optiekzaak het engagement aan om Licht voor de Wereld op jaarlijkse basis financieel te ondersteunen. Dankzij de bijdrage kan een oogarts in één van onze projecten twee kindercataractoperaties uitvoeren en het nodige medische materiaal aankopen. Daarnaast vervult de optiekzaak ook een sensibiliseringtaak door klanten te informeren over de grote ongelijkheid op vlak van oogzorg.

Meer info over ‘Opticiens voor de Wereld’