fbpx
 

Kathleen’s Dodentocht opent ogen

Kathleen

Kathleen’s Dodentocht opent ogen

Op 9 augustus wandelt Kathleen Janssens de Dodentocht in Bornem ten voordele van onze organisatie. De geëngageerde leerkracht leerde de projecten van Licht voor de Wereld kennen tijdens de inleefreis naar Tanzania.

Kathleen legt uit waarom zij ervoor kiest om deze sportieve uitgaging aan te gaan:

“Voetje voor voetje… zal de Dodentocht moeten gewandeld worden. Maar wat betekent dit in vergelijking met dat slechtziende kind dat ‘voetje voor voetje’ de wereld ontdekt, braille leert en heel zijn leven het hard te verduren heeft in het Afrikaanse binnenland? De taak om te zorgen voor anderen, heb ik steeds belangrijk gevonden in mijn leven. De projecten van Licht voor de Wereld spreken mij dan ook echt aan en is ideaal om met mijn inspanning te ondersteunen.

De organisatie geeft zicht op een betere toekomst aan kinderen, jongeren en volwassenen. Na jaren van duisternis, schenken zij hen opnieuw zicht en licht, opnieuw toekomst. Dankzij een cataractoperatie of inclusief onderwijs, start hun leven als het ware opnieuw! Deze initiatieven maken een wereld van verschil en daarom wil ik hier met mijn voettocht heel graag mijn steentje toe bijdragen.”

Geef Kathleen een duwtje in de rug en sponsor haar tocht hier!