De Warmste Week

De Warmste Week voor iedereen!

  Van 18 tot 24 december 2021 is het weer zover! Dan vindt De Warmste Week van Studio Brussel plaats met als thema ‘Kunnen zijn wie je bent, dat verdient iedereen’! Dit jaar gaat het ingezamelde geld van alle acties integraal naar het DWW Fonds, waarmee in 2022 projecten gerealiseerd worden van wel 200 goede doelen. Het inclusief educatieprogramme ten voordele van slechtziende kinderen in het zuiden van Congo, ondersteund door Licht voor de Wereld, is een van die goede doelen!

   

  Steun Licht voor de Wereld en schenk zicht aan blinde mensen in Afrika:

  Ja, ik doe een gift

   

  Met De Warmste Week steun je dus dit project dat met schoolscreenings en aangepast pedagogisch materiaal kinderen met een visuele beperking alle kansen op onderwijs geeft. We ondersteunen in Congo de opsporing van blinde en slechtziende kinderen, de gepaste medische zorg en de uitrusting van scholen. Op die manier kunnen deze kinderen in een vertrouwde omgeving, binnen hun gezin, wijkschool en gemeenschap, zich ontplooien en helpen we het stigma dat rust op handicaps, doorbreken. Samen met jou geven wij ze een kans om zich te ontplooien, te kunnen zijn wie dat ze zijn en geven we hen zicht op een betere toekomst.

  Bekijk hier de getuigenis van Thérèse Tshibola, ondersteund door het inclusief educatieprogramme in Lubumbashi, Congo:

  Wil je graag jouw steentje bijdragen en heb je daarvoor al een leuke actie in gedachten? Dan kan je hier  je warme actie registeren. Op een andere manier De Warmste Week steunen? Klik hier

  Wil je op een andere manier Licht voor de Wereld steunen? Ontdek hier alle mogelijkheden!

  In 2019 zetten verschillende warme vrijwilligers zich in om heel wat geld in te zamelen. Bekijk zeker hier hun interview:

  Kijk hier hoe jouw warme actie levens verandert!