Broers & Brillen is ‘Opticien voor de Wereld’

Broers & Brillen

Broers & Brillen is ‘Opticien voor de Wereld’

Broers & Brillen krijgt het label van ‘Opticien voor de Wereld’. De optiekzaak werd in 2014 opgericht door de broers Jan en Frederik. Ondertussen breidde het team verder uit en werken ook Steven, Eva en Justine er.

“Onze zaak bevindt zich in Belsele, in het hart van het Waasland en brengt een verfrissend assortiment van brillen en zonnebrillen. Ook voor contactlenzen kan je bij ons terecht. We dragen een juist advies en een onberispelijke service hoog in het vaandel. Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijke pijler voor onze optiekzaak.”

Broers & Brillen gelooft alvast in Licht voor de Wereld als organisatie:

“Licht voor de Wereld wil op een duurzame manier kwaliteitsvolle oogzorg toegankelijk maken voor iedereen, ook de meest kwetsbare kinderen in Afrika. Dat project steunen wij als graag als geëngageerde optiekzaak.”

 

Over het label ‘Opticien voor de Wereld’

Opticiens willen het zicht van hun klanten optimaliseren en beschermen. Ze geven hen de beste zorg voor een optimale gezondheid van de ogen. Het label ‘Opticien voor de Wereld’ geeft hen de kans om hetzelfde te doen voor duizenden slechtziende en blinde kinderen in Congo, Rwanda en Tanzania.

Om het label te behalen, gaat een optiekzaak het engagement aan om Licht voor de Wereld op jaarlijkse basis financieel te ondersteunen. Dankzij de bijdrage kan een oogarts in één van onze projecten twee kindercataractoperaties uitvoeren en het nodige medische materiaal aankopen. Daarnaast vervult de optiekzaak ook een sensibiliseringtaak door klanten te informeren over de grote ongelijkheid op vlak van oogzorg en de relatief eenvoudige oplossing die Licht voor de Wereld aanreikt.

We zijn al onze ‘Opticiens voor de Wereld’ zeer dankbaar voor hun solidariteit.

 

Meer info over ‘Opticien voor de Wereld’